КАРАЂОРЂЕ ОПРОСТИО: Прихватићу унуче иако му је отац Чабаркапа!

19-07-2013 07:31:44 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Бивши муж Љубе Пантовић каже да се не одриче Александре, наглашава да је није тукао и да ју је на такве изјаве натерао њен дечко Александар.

Отац малолетне ћерке Љубе Пантовић Александре (16) у разговору за Курир је потврдио да је његова мезимица заиста у другом стању. Иако огорчен због тога, он тврди да своје дете није шутирао у стомак, као што је она јуче изјавила за наш лист, и да је никад не би повредио. Карађорђе наглашава да девојчица и даље живи под његовим кровом и да ће прихвати унуче упркос томе што му је отац његов непријатељ Александар Чабаркапа.

Ћерка живи са мном
- Не могу да идем против свог детета! Сашу Чабаркапу не волим, као ни он мене. Моја највећа грешка је што сам дозволио да се све ово деси. Он је слободно ушетао, врата су му била отворена. То је иронија моје судбине. Моја ћерка јесте трудна и, ако одлучи да роди његово дете, то ћу прихватити. Она живи са мном и ту може и да остане - каже Карађорђе и додаје:
Удар на мене
- Ово је све удар на мене. Тамо где највише боли. У породицу. Александар је већ испричао који су били његови мотиви. Не могу да верујем да је Љуба насела на његову причу, она је интелигентна жена. Мислим да је сада дошла себи. Чабаркапа манипулише нашим дететом. Није истина да ју је ико овде тукао. Да сам је ударио у стомак, више не би била трудна. То су глупости које Чабаркапа пласира. Постоје снимци на којима се види да није побегла боса из куће, већ је нормално изашла у јапанкама, носећи торбу - каже на крају.