Doktorka Mirjana Ilić Stošić izabrana za Predsednicu SSP u Vranju

06-02-2021 10:03:26 | | / mojenovosti.com |


Doktorka Mirjana Ilić Stošić izabrana je za predsednicu Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Vranju. Vranje je među prvim gradovima u kojima je formiran odbor SSPa.
Kako je navedeno u saopštenju, Gradski odbor SSP sada ima još veću odgovornost prema građanima.
Građani mogu biti sigurni da ćemo pokrenuti sve propale projekte ove nesposobne sadašnje vlasti. Od stadiona koji se već petu godinu zaredom vodi kao nedovršen, preko gradskog parka koji više od godinu dana stoji razrušen i ograđen, pa do ulice Bore Stankovića čiji radovi idu tempom“ jedan korak napred, nazad dva " – kažu u SSP Vranje.
Iz ove stranke poručuju i da građani mogu biti sigurni" da će ova stranka Vranju vratiti njegov sjaj jer od 2016. godine, grad nezadrživim tempom srlja ka statusu kasabe i palanke."
" Obećavamo da ćemo odmah po dolasku na vlast zaustaviti zapošljavanje rođaka, kumova, žena, švalerki i okrenuti se konkursima na kojima će se birati ljudi koji svojim znanjem i zvanjem odgovaraju funkciji na koju se postavljaju.Ovo je naš grad i od nas zavisi hoće li to biti grad i naše dece i njihovih pokolenja".
M. N.