Налазите се на страници > Почетна > Спорт > Uspešna godina za KMF Vranje

Uspešna godina za KMF Vranje

25-12-2020 09:37:50 | | / mojenovosti.com |

Na kraju veoma uspešne godine u kojoj je KMF Vranje proslavio svoj dvadeseti rođendan pravimo retrospektivu jesenjeg dela prvenstva:
Pripremni period smo krenuli pre svih, uključili po prvi put fitnes kao drugi trening, što se na kraju ispostavilo kao dobar potez, jer smo fizički sasvim dobro izgledali.
Kontrolne utakmice smo odigrali po sistemu toplo/hladno, ali se već na tim utakmicama video kvalitet i produženi roster što ranijih godina nije bio slučaj.
Takmičarski deo je doneo nešto o čemu smo svi zajedno sanjali, na kraju i ostvarili zacrtano. Krenuli smo sa idejom da budemo u gornjem delu tabele, tačnije u prvih 5, a polusezonu smo završili na mestu broj 3.
Izgubili smo dve utakmice i odigrali jednu nerešenu, uz šest pobeda. Na kraju se pokazalo da smo izgubili na gostovanju od prvoplasirane i drugoplasirane ekipe, ne može se reći da smo 'kiksnuli' - jedini kiks je bilo gostovanje u Kragujevcu gde smo odigrali nerešeno i izgubili dva boda!
Kada su same ambicije u ovoj kalendarskoj godini u pitanju, one su izuzetno visoke, iz nekoliko razloga. Jedan od njih je i dvadesetogodišnjica postojanja institucije sa Juga Srbije, u kojoj ćemo pokušati da takmičenje za trofej kupa organizujemo u našem gradu.
Ekipu ćemo pojačati sa još dva do tri igrača, kako bi još spremnije ušli u prolećni deo prvenstva, i tako došli do cilja, a kada su odlasci u pitanju tu će biti samo minimalnih promena.
I na kraju, svi mi smo izuzetno zadovoljni trenutnim stanjem u klubu i oko njega. Ponosni smo na činjenicu da smo jedina ekipa u zemlji koja je sastavljena isključivo od igrača iz našeg grada, i koja je hrabro stala rame uz rame ostalim ekipama.
KMF Vranje svim sugrađanima želi srećnu Novogodišnje i Božićne praznike i puno uspeha u Novoj 2021. godini.
M. N.
Foto: Arhiva