Jedinstvena Srbija u Vranju izlazi na izbore sa GG "Vranje Vranjancima"

25-02-2020 08:45:40 | | / mojenovosti.com |

Jedinstvena Srbija u Vranju na predstojeće lokalne izbore izlazi na zajedničkoj listi sa grupom građana "Vranje Vranjancima". To su danas, na zajedničkoj konferenciji za medije najavili predsednik gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Vranju Dejan Manić i predsednik grupe građana "Vranje Vranjancima" Miloš Nikolić.

Kako su naveli, "Povećanje nataliteta, dovođenje investitora i stvaranje uslova da mladi ostanu u svojim sredinama su osnovna programska opredeljenja i stranke i grupe građana", pa su se i lako dogovorili za zajednički izlazak na lokalne izbore.
"Dragan MarkovićPalma je po istraživanjima političar sa najvećim rejtingom u Srbiji posle predsednika Aleksandra Vučića. Od Jagodine je napravio pravi evropski grad i grad sa najvećim brojem investicija. Samo to treba da prepišemo i uradimo u Vranju i svim građanima će biti mnogo bolje " istakao je Manić.
Jedinstvena Srbija je i na prošlim izborima na lokalu ostvarila značajan rezultat, a takvom i boljem rezultatu se nadaju i na predstojećim izborima.
M. N.