СРБИЈА И ГРЧКА НЕКИМ ЗЕМЉАМА ТРЕБАЈУ САМО КАДА ТРЕБА ДА РЕШЕ СВОЈ ПРОБЛЕМ

29-08-2019 03:40:24 | | / mojenovosti.com |


Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, народни посланик, председник Скупштине Града Јагодина и почасни конзул Грчке у Србији данас у Солуну састао се са Теодоросом Караоглуом замеником министра унутрашњих послова Грчке (задуженим за Македонију и Тракију).

На састанку са Теодоросом Караоглуом замеником министра унутрашњих послова Грчке (задуженим за Македонију и Тракију) Драган Марковић Палма је рекао да су неким земљама Србија и Грчка биле добре само док су оне биле добри домаћини азилантима. Међутим Ангела Меркел се прерачунала око броја азиланата па би сада хтела да их врати у земљу порекла, што значи да би Србија и Грчка опет биле земље за транзит азиланата. Изгледа да Србија и Грчка требају неким земљама само када преко њих треба да реше свој проблем. А када треба да се поштује међународно право и правда поготову када је у питању Србија, те државе се праве глуве.

Марковић је рекао и да је Грчка пријатељска земља Србији,и да није признала независност Косова. "Сигуран сам да ће Грчка подржати Србију и гласати против чланства Косова у ИНТЕРПОЛ и УНЕСКО и да ће као држава чланица ЕУ затражити од својих пријатеља да учине исто" рекао је Марковић . Он је истакао и да албанци својом великоалбанском политиком не угрожавају само Србију већ и Грчку. " Албанци би да узму мало од Грчке, мало од Црне Горе и Северне Македоније и много од Србије. "
У делегацији коју је предводио Драган Марковић Палма били су и амбасадор Србије у Грчкој Душан Спасојевић, Драгомир Карић, народни посланик и заменик председника Покрета Снага Србије, Горан Милосављевић начелник Поморавског округа, потпредседници Јединствене Србије Ненад Филиповић и Дејан Манић, Никола Радосављевић председник Градског одбора Српске напредне странке у Јагодини и Живота Старчевић портпарол Јединствене Србије
М.Н.