Налазите се на страници > Почетна

Instagram ima ogroman uticaj!

14-03-2019 10:21:04 | | / mojenovosti.com |

O društvenim mrežama, televiziji i medijima razgovarali smo sa Danijelom Boračev, urednicom i voditeljkom emisije "1Desetka".

Koliko ti društvene mreže pomažu u radu?
S obzirom da su društene mreže postale medij za sebe, u mom poslu su jako važne. Svi mi koji radimo u medijima smo svesni da ukoliko želimo da dodjemo do što većeg broja ljudi, moramo da budemo aktivni na društvenim mrežama i na neki način povezani sa ljudima koji prate naš rad. Instagram je konkretno "must have" i ima ogroman uticaj!

Da li su online mediji preuzeli primat u odnosu na TV u Srbiji?

Još uvek online mediji nisu preuzeli primat, još uvek je televizija broj jedan, ali polako i sigurno napredak tehnologije vodi ka tome. Ja sam, na primer, neko ko sve gleda i čita online!
Da li online komunikacija utiče na odnose među ljudima?
Online komunikacija je sjajna stvar kada se pametno koristi - samo ne treba postati zavisnik. Opet se vraćam na to da ljudi koji nas prate na TV žele odredjenu komunikaciju. Ali, treba da se postavi jasna granica dokle to može da ide.
Koliko je izgled bitan za ljude u medijima?
Zavisi šta je konkretno vaše zanimanje. Ako ste ispred kamera - izgled je i te kako važan, a ako ste iza kamera, to i nije toliko bitno. Televizija je vizuelni medij i pre nego što uopšte požele da čuju šta pričamo, mora da im se dopadne kako izgledamo!
Ivan Trajković

КАТЕГОРИЈЕ