НЕЧУВЕНО ! СВЕТА ЋИРКОВИЋ ПЕДОФИЛ ИЗ МАЧВАНСКОГ ПРЊАВОРА ЋЕРКИ СВЕТЛАНИ ПРАВИО НАРУКВИЦЕ ОД САВИЈЕНИХ ВИЉУШКИ И НАПРАВИО ОД ЊЕ ПЕДОФИ

07-10-2018 02:57:15 | | Славица Јовановић / mojenovosti.com |

НЕЧУВЕНО ! СВЕТА ЋИРКОВИЋ ПЕДОФИЛ ИЗ МАЧВАНСКОГ ПРЊАВОРА ЋЕРКИ СВЕТЛАНИ ПРАВИО НАРУКВИЦЕ ОД САВИЈЕНИХ ВИЉУШКИ И НАПРАВИО ОД ЊЕ ПЕДОФИЛА НАСЛЕДНИКАСвета Ћирковић из Мачванског Прњавора , електричар по струци годинама је и деценијама злостављао малу децу , девојчице и дечаке од малих беба па ‘’све док им не изникну стидне длаке’’ како је волео да говори , јер је на длаке гадошљив . Тако почињиње један од текстова из књиге новинара истраживача очевица тих догађаја . Монструм и манијак , који је био грбав и имао проблема са астмом , децу је са другим педофилима фотографисао називао их лилихипима и фотографије продавао и ширио по целом региону . Крио се иза болечивог изгледа, те би неко помислио како би он то учинио , па ето има фамилију по целом крају , у улици сви носе исто презиме , други би говорили ; - А , ко му је децу поправио ? Од три ћерке насртао је на све три . Мајка Славка подмукла жена уместо да га пријави полицији , скривала је случај у окружењу многобројне родбине . Често се из те куће чуло ,:- Бежите децо , удајите се и за црне цигане , само бежите одавде од манијака . Најстарија се удала за Рома муслиманке вероисповести Ахметовића у Лозницу . Са најмлађом Наташом затицан је у кревету , док је средњу ћерку Светлану Цецу обожавао . Она је манијаку и монструму била миљеница којој је правио наруквице од виљушки и које је она носила око руку . Такве јој је наруквице правио јер га је инспирисао посебно текст Антонија Исаковића Кашика , те је умео да каже : - Направиће они - комунисти , један прави ејсцајг само им недостаје нож , којим би претили деци да ће им одсећи језик уколико нешто кажу родитељима , или да ће им убити родитеље .

Са овим манијаком многи родитељи нису знали како да се обрачунају те су садили у својим двориштима липе , да педофил кад крене да злоставља децу добије напад астме и да више не улази у нека дворишта . Али Свету ништа није заустављало . Он је само један од педофила им Мачванског Прњавора . Његова наследница у сваком погледу Светлана Ћирковић Цеца , годинама је носила наруквице од виљушки свог оца педофила . Одрасла уз таквог оца и мрачну породичну тајну коју је крила ко змија ноге многобројна родбина и Светлане ради исто што и њен отац . Насрће на децу , не бира . Посебно воли мале дечаке . Да би се зауставила брука удају је у суседну улицу према Чокешини преко пута рођене тетке Љубе Срдановић . Наредних година веровало се да се Светлана сада Коканмовић примирила , међутим , њеног мужа хапше у Немачкој и осуђују на 12 година робије због тешких крађа . Цеца тада највише дивља и напада децу како се увелико говорило , али многобројна фамилија покушава да заташка . Годинама је радила у пекари ‘’ Код Леке ‘’ преко пута Основне Школе у Прњавору и постојала је могућност да неко дете и напасне , о томе су обавештене и надлежне институције . Али Лекин и даље држи Светлану у пекари иако је опасност по децу . То је пекара у коју долазе искључиво чланови Србског Покрета Обнове , јер је власник пекаре род са Веселиновићима из суседне Петковице ,одакле је ожењен и Душан Радосављевић оснивач СПО , преварант , како сам себе назива реверент за продају магле , познатији по надимцима Клептоман , Азил , Рамазан . Његовог оца Срећка протерали су из Бадовинаца , јер је волео да пипка такође младе девојке а и зато што је варао народ док је службовао у тој парохији , још је познатији по искупљању лажних добровољних прилога за манастире , које је трпао себи у џеп . Душана Радосдављевића штити милогорска полиција Данице Драшковић јер је у окружењу све самих нарко - дилера , од Сувајџића из Шапца до попа Воје Петровића у чијој кући у Шапцу је и седиште СПО , али не заостаје ни владика Лаврентије острашћени екумениста и такође педофил који се окумио са Веселиновићима и са Чуметом , али је најчешће виђан са Миломирем Веселиновићем бившим начелником шабачке полиције , посебно пре и после акције ‘’ Сабља ‘’ , где све посекоше осим ове педофиске католичке багре . Светлана у Петковићи међу Веселиновићима има удату и сестричину право Име Меира Ахметовић , Ромкиња муслиманске вероисповести , која је такође радила ‘’ код Леке ‘’ ,али да би се лакше удала мења име у Јована иако се није одрекла вероисповести ова ромкиња из Лознице . Цео Прњавор зна истину о овом манијаку од жене Светлани Кокановић Ћирковић и о њом оцу Свети , али многобројна родбина их штити . Посебно родбина у редовима прњаворске полиције …. Светлана Кокановић или Цеца Ћирковић многима се представљала и са другим именима користећи сличност са неким другим лицима . Те су уместо ње пљуване многе друге жене , а родбина скривала мрачну тајну педофилке са наруквицом од татине виљушке око руку .


Годинама се многи чуде како куд год крене Светлана за њом креће њена рођена тетка Љуба , пратећи је у милиметар и идући за њом бициклом . А истина је следећа у бојазни да не нападне нечије дете . Куд Светлана ту и Љуба или најмлађа сестра , да се што дуже прикрије мрачна тајна . Одут не чуди што се Светлана и њена тетка Љуба највише друже са Дулом Јекићем који је ех , случајности такође провео десет година на робији због тешких крађа , док му је син саслушаван због диловања дроге . А познати су и њихови чести одласци у Црну Гору .

Мутава , корумпирана , искомпромитована , полиција из мачванског Прњавора ћути … Па побогу брате , Цеца им је род , оном другом дуле лопов , оном трећем Милан њен муж лопов , оном четвртом Душан Радосављевић . Сви искомпромитовани , злоупотебили службени положај склони корупцији свему и свачему и другим видовима криминала , част изузецима . Прикривају своје рођаке криминалце и манијаке као што је Светлана , намештају крађе онима који их нису направили по налогу великоалбанске полиције , да би се њихови рођаци ослободили кривице . А ови краду ли краду . Одуд и питање докле више полицајци да раде у месту где су рођени , кад су склони родбинским , рођачким , партијским , кумовским и свим другим везама , криминал да се и не спомиње . Да ли су у питању криминалци у униформама ? Част изузецима ! Зашто се ова корумпирана црногорско - муслиманска великоалбанска багра не пошаље на Косово ? Шта раде анти корупцијски тимови . Јавно позивам Крик да истражи њихове радње ако држава неће . Част изузецима .

Због чега се гроб педофила Свете Ћирковића не измести са прњаворског гробља где су сахрањени неки поштени и часни људи , да ни под црном земљом својим маниајштвом не погани земне остатке поштеног народа овога краја . Како то та мутава полиција , милогорског порекла и муслиманског , штити криминалце а не грађане српске националности- Православце , већ их у дослуху са Миловом тајном полицијом компромитује . Ова шака к=јада од курсиста , који не умеју ни да се потпишу , већ рердардираног Душана Радосављевића представљају као ни мање ни више агента БИА ! И то лица које прети смрћу , краде по нпродавницама како се прича али му је Дана Мутант обећала водеће место у БИА , кад она постане Директор . Жена са психичким поремећајима које Србе назива касапима . Један пишљиви Душан Радосавлевић , џепарош , СПО - вац , који воли и да шмрче а највише смрћу да прети свима који су против великоалбанаца Црногораца и мутант Дане … Сви криминалци из краја углавном се окупљају на ‘’ извору ‘’ то је чесма на центру Прњавора испод споменика у облику Штафете , то је знак да су одани нарко мафији шиптарској , црногорској , својој педофилско екуменистичкој спрези и вези , злочиначком удруживању , криминалним клановима ...

Вучић је најавио борбу против криминала и корупције одавно . Па кад на Куково лето ?, Док криминалци у унифорнмама милогорског порекла дилују шиптарску дрогу , а педофили слободно шетају улицама , дилује се дрога навелико , типују се куће, имања , краде …., част изузецима . Али ови курсисти , у Прњавору чувају само своје дупе и своју криминалну родбину , а посебно не воле досељенике из републике Српке , али им милогорци не сметају . А ови из СПО манијаци попут Светлане , или Браце Лекића који је виђан у школском дворишту како са малолетним девојчицама размењује телефонске бројеве , десном руком Душана Радосављевића главног заштитника педофилке Светлане , јер је и сам такав , нико не процесуира ... А и зашто би имају кад имају користи једни од других , свашта се ваља испод брда и дилује .Он њих је бољи чак и Пандур Ђура из Курсаџија . То није полиција то су униоформисани милогорски полицајци . Част изузецима .На слици педофилка Светлана Ћирковић са ‘’ татиним наруквицама од виљушки око руке ….


Педофилку Цецу чувају тетка Љуба и сестра Наташа да не нападне неко дете , прате је годинама у стопу у надуи да ће задржати мрачну породичну тајну … Заклела се земља рају да се тајне све дознају …