ЛАВРОВ У БАЊАЛУЦИ НА ПОЗИВ ЦРНАТКА

21-09-2018 03:00:00 | | / mojenovosti.com |

Министар иностраних послова Руске Федерације Сергеј Лавров стигао је у званичну посјету БиХ на позив министра иностраних послова БиХ, Игора Црнатка. Лавров ће у оквиру посјете боравити у Сарајеву и Бањалуци.

Министар иностраних послова Руске Федерације Сергеј Лавров данас ће током посјете Бањалуци разговарати са највишим званичницима Републике Српске, као и србским шефом дипломатије Ивицом Дачићем.

Лавров је стигао на Међународни аеродром Сарајево у 01:40 по локалном времену, те није желио велики дочек. На аеродрому су га дочекали руски амбасадор у БиХ Петер Иванцов, као и људи из кабинета министра иностраних послова БиХ, а данас је у Сарајеву присуствовао радном састанку са министром иностраних послова БиХ Игором Црнатком.

Радни састанак Црнадак-Лавров реализован је данас у сједишту Министарства иностраних послова БиХ, а интересантно је да је састанак протекао без сарадника и преводилаца, у опуштеној атмосфери.

Министар иностраних послова Руске Федерације борави у Сарајеву и Бањалуци на позив Игора Црнатка, министра иностраних послова БиХ.