Гробље страве и ужаса у Мачви: Туђман показивао пенис и уринирао по гробовима младих девојака

04-09-2018 03:52:27 | | http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2988405-groblje-strave-i |

Гробље страве и ужаса у Мачви: Туђман показивао пенис и уринирао по гробовима младих девојака

Туђман уринира по гробовима недужних девојака , а често виђан да уринира на гробу Слађане Јовановић шахисткиње из Мачванског Прњавора , која је погинула у 21 . години живота кривицом његовог сина Жељка Веселиновића столара из Мачванског Прњавора . Револтиран што се организује шаховски меморијални турнир који носи име ове прелепе девојке , исто то је радио и на гробу Слађанине мајке која је преминула у 46 . години тугујући за ћерком .

Један досељеник, скренуо са ума, наврзао се на мештанке

Гробље у Мачванском Прњавору место је од ког житељи села зазиру. Језа подилази и од дивљег животињског света, али и од манијакалних људи.
На месту вечног починка најмилијих влада страх: гамижу змије отровнице, скупљају се пси луталице, све је зарасло у коров и остругу, свугде су легу осе и стршљенови. Место је сведок правих хорор прича.

Змије појуриле жене на гробљу у Мачви, гроб остао неокађен: Да би пришли месту где им почивају најмилији, мештани носе хладно оружје са собом (ФОТО)

Како се присећа Славица Јовановић из Мачванског Прњавора, раније је био случај да је манијак спопадао и живе и покојне жене.

Фото: Славица Јовановић

- Извесни досељеник из Хрватске, познатији по надимку Туђман, који је иначе родом из Петковице, али се, кажу, турио с памети, иде по гробовима и женама показује пенис и уринира по гробовима младих девојака, те су многи убеђени да је у некој сатанистичкој секти. Завлачи се по напуштеним плацевима, кућама и викендицама и пресреће жене - прича Славица.

Он обожава Туђмана и носи његову слику у новчанику, чак је и прешао у католичку веру, зато је и добио надимак Туђман.


- А сад, поред овог манијака и сатанисте, који пресреће жене по усамљеним гробовима, наврзле се и августовске змије, стршљенови, пси луталице - наводи Светлана.http://mojenovosti.com/lat/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=0&idnovost=151482#.W46M5SQzbct