Бен после два гола: Невероватно, сад хоћу Ливерпул!

30-08-2018 12:18:11 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Фудбалер Црвене звезде Мохамед Ел Фарду Бен, главни јунак са два гола у Салцбургу (2:2), каже да не може да опише осећај после погодака и пласмана у Лигу шампиона, у којој је пожелео да се сретне са Ливерпулом.

Бен је у распону од само 77 секунди два пута матирао Цицана Станковића на асистенције Милоша Дегенека и трасирао пут Звезди у сам крем европског фудбала.

- Осећај је невероватан кад постигнете голове вредне пласмана у Лигу шампиона. Остварили смо велики сан и заказали дуеле са највећим европским клубовима. Желим да играмо против најбољих, прижељкујем Ливерпул, волим тај клуб - изјавио је Бен после утакмице у Салцбургу. Нападач са Коморских острва захвалио се Дегенеку на сјајним асистенцијама.
- Дегенек ми је два пута асистирао и самим тим у великој мери је заслужан за голове. Захвалан сам му на додавањима, прославили смо поготке заједно.
Бен додаје да никада неце заборавити вече у Салцбургу.
- Била је ово невероватна ноћ. Успели смо да се вратимо и покажемо борбени дух и веома сам срећан због оваквог епилога.
Истакао и је и улогу Звездиних навијача, којих је било близу 10.000 на Ред Бул арени.
- Здушно су нас бодрили током целог меча и на крају смо заједно остварили велики успех. Подршка публике нам је веома важна и овим успехом смо им одали захвалност - закључио је стрелац шест голова у квалификацијама овог лета.
Црвено-бели данас од 18 сати сазнаће ривале у Лиги шампиона после жреба у Монте Карлу.