Најскривенија плажа на свету ће вас одувати својом лепотом: До ње се стиже подземним тунелом, а сунце продире кроз необичан отвор (ФОТО)

29-08-2018 10:43:24 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

На Интернету се појавио снимак Плаyа дел Амор, егзотичне "скривене плаже", смештене на једном од бујних и ненасељењих Маријетских острва у Мексику.

Једна од најлепших плажа које Мексико може да понуди налази се на острву Маријета, на обали Пјерто Ваљарта. Веома добро је скривена јер плажи можете приступити само пливајуц́и кроз тунел који га повезује са Тихим океаном или једночасовном вожњом кајаком или бродом.
Тунел који повезује Плаyа дел Амор са Кортесовим морем је око шест метара надморске висине, плажа је захваћена пећином са огромним отвором кроз који продире сунчева светлост.
Иначе, Кортесово море је познато по разноликом подводном свету - коралима, рибама и другим морским животињама, те флора и фауна чине ову плажу савршеним местом за љубитеље природе, а посебно су атрактивн корални гребени за оне који би се опробали у роњењу.
Осим за рониоце, постоји и пешчана плажа за сунчање, која има и хлад.
Мариетска острва су око сат времена вожње бродом од копна Пуерто Ваљларта, а тамо можете стићи преко туристичких компанија које пружају једнодневне излете до Плаже љубави.