Крстичић: Идемо на победу у Салцбургу

28-08-2018 04:56:07 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

- Већ смо обезбедили учешће у Лиги Европа, што је велики успех за сваку екипу, али ми се тиме не задовољавамо. Свако овде зна да Звезда увек има највеће амбиције и да су пред нас увек постављени највиши циљеви. Зато идемо у Салцбург да победимо и да направимо корак више у односу на прошлу сезону. Много година се чека на групну фазу Лиге шампиона и верујем да је сада дошао тренутак да вратимо Звезду тамо где јој је и место, медју великане европског фудбала - рекао је Крстичић.

Фудбалери Звезде данас путују у Аустрију, где ће у среду од 21 час играти против Салцбурга, реванш утакмицу баража за Лигу шампиона. У првој утакмици у Београду било је 0:0.
- Салцбург је одлична екипа, зато је било важно да на свом терену не примимо гол. Наша одбрана је још једном показала да је непробојна и сматрам да имамо добар резултат. Одлично смо се тактички припремили за утакмицу, али у оваквим утакмицама срце игра огромну улогу. Мислим да ће наше заједништво и љубав према црвено-белим бојама, као и огромна жеља за успехом, допринети томе да се ми радујемо - навео је он.
Крстичић је рекао да очекује велику подршку навијача са трибина Ред Бул арене.
- Влада огромно интересовање за утакмицу медју нашим навијачима и сигуран сам да ћемо осетити њихову позитивну енергију - додао је Крстичић.