Премијера станд-уп представе Искрено, Угреновић

21-06-2018 05:23:02 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Премијера нове станд-уп представе Филипа Угреновића "Искрено, Угреновић" одржава се у недељу, 24. јуна у 20 часова у биоскопу ”Цине Гранд” у “Цапитол Парку Раковица”. У питању је друга самостална представа београдског комичара и радијског водитеља.

- Живо ме занима да ли ће ико поред светског првенства, лепог времена, бесплатног концерта Филхармоније и недеље као такве пожелети да слуша духовиту представу сат и по времена и да за то још плати карту”, пита се аутор, “мада мислим да се и сам одговор намеће, хоће. И то обоје који су купили улазнице - каже у свом маниру Угреновић.
Иначе, први Филипов наступ “Филипике” одигран је преко две стотине пута у претходне две године у свим већим градовима у Србији и бившој Југославији. “Нови наступ ће свакако личити на стари, свој смисао за хумор не могу да мењам, али ће приче бити нове и овде ћу се више базирати на оно што сам проживео, на свет у себи, а не на свет око себе. Зачудићете се колико сви ми имамо тога заједничног. И верујем да ћете се смејати не мојој причи већ најпре томе колико и вас самих има у њој”, поручује станд уп комичар.
Станд уп комедија је форма наступа у којој (углавном) један лик говори духовит текст у првом лицу уз неизоставну импровизацију у складу са ситуацијом. У Србији сцена постоји једну деценију, а Филип Угреновић се овом врстом комедије бави четири године. Поред тога је и водитељ, колумниста, али и један од сценариста емисије ”Вече са Иваном Ивановићем”.
Карте по цени од 400 динара, у продаји су на благајни биоскопа “Цине Гранд” и на благајни Комбанк Дворане.