Опет се огласиле ‘’ жене из Никшића ‘’ , Црногорке , познатије као ‘’ жене у црном ‘’ ; - ‘’ Нећемо да рађамо децу за државу ‘’ !

21-03-2018 09:32:50 | | https://www.srbijadanas.com/vesti/info/zene-u-crnom-napale-p |


Опет се огласиле ‘’ жене из Никшића ‘’ , Црногорке , познатије као ‘’ жене у црном ‘’

; - ‘’ Нећемо да рађамо децу за државу ‘’ !




Опет се огласиле ‘’ жене из Никшића ‘’ , Црногорке , познатије као ‘’ жене у црном ‘’

; - ‘’ Нећемо да рађамо децу за државу ‘’ !

Поводом најновије изјаве Црногорке из Никшића муслиманске вероисповести , познатијом са традиционалним зеленим муслиманским шалом око врата , по узору на свог идола Имбрахима Ругову , опет се огласише ‘’ жене из Никшића ‘’ , познатије као ‘’ жене у црном ‘’ , које су стране држављанке , пореклом из НАТО државице Милогорице , а којим је радно место Поточари - Сребреница , већ три деценије , где за велику награду од Муслимана и Запада , компромитују и љагају Србе , делећи своје немерљиво богатство са такође пребогатим ‘’ мајкама Сребренице’’ …

Како се ради о страним држављанима , треба их забранити и протерати из Србије ,

јер се зна колико су Црногорци нанели зла Србији . Ови НАТО послушници из камењара и не крију које су националности и вероисповести , само Православни Срби који су мирољубиви никако то да схвате . Оне се и не раздвајају од својих зелених марама . А и нису у питању жене , јер ако је судити по фотографијама а и кулоарским причама , предводник ‘’ жена у црном ‘’ је Станислава Сташа Зијовић , трансвестит из Никшића , који се одавно подвргао промени пола и у питању је мушкарац- Станислав , који је предходно рођен као двополаш . Станислав може волу реп да ишчупа , али је одлучио да је лакше зарадити пљујући већ три деценије по Србији , преобучен у женску одећу . Тако да овај Црногорац , а пореклом Муслиман , најпознатији је пљувач Србије последњих деценије . Међу женама у црном има и оних које су политички активне и то у Србском Покрету Обнове , јер им је исти путоказ и оријентир Запад ! Хитно покренути петицију да се укину ‘’ жене у црном ‘’ , јер доводе јавност у заблуду , уопште нису жене , већ мушкарци . А као друго , у питању су страни држављани из камењара Милогорског и зато ко им даје право да се мешају у унутрашња питања једне друге државе .

Станислав Сташо Зијовић се моли Алаху , муслиманске је вероисповести и све је јасно . Станислав Сташо Зијовић , најпознатија ‘’ жена у црном ‘’ пардон - мушкарац подржава своје муслимане кад одсецају српске главе и зидају нове Ћеле - Куле !


Забранити ‘’ жене из Никшића ‘’ , познатије као ‘’ жене у црном ‘’ и убудуће их звати њиховим правим именом , камењарке из Црне Горе .

‘’Жене у црном’’ , зовите њиховим правим именом ‘’Црногорке из Никшића ‘’ и све ће бити јасније .

Славица Јовановић новинар и књижевник