Манијак из Мачве Миливоје Веселиновић звани ‘’ Туђман ‘’ , родом Петковице , уринира по гробовима младих девојака

02-03-2018 02:13:32 | | Славица Јовановић / mojenovosti.com |

Манијак из Мачве Миливоје Веселиновић звани ‘’ Туђман ‘’ , родом Петковице ,

уринира по гробовима младих девојака

Манијак из Мачве Миливоје Веселиновић звани ‘’ Туђман ‘’ , родом Петковице ,

уринира по гробовима младих девојака, у Мачванском Прњавору и сексуално узнемирава жене . Иако је виђен више пута да се манијачи по гробљу , али исто тако женама показује пенис , нико не реагује и не процесуира овог манијака и напасника ,

више од две деценије , јер је у родбинским односима са неким локалним полицајцима , Католичке вероисповести , чест је гост Негована Станарчића власника књижаре , а налази се и на списку Савета МЗ Прњавор , јер га протежира Драган Ердевички Лела , познат по проневерама и злоупотребама за време поплава , бивши председник МЗ - Прњавор Када ће надлежни предузети конкретан корак против овог психопате , када се узме у обзир да је у Србији ступио закон о насиљу над женама .




Манијак из Мачве Миливоје Веселиновић звани ‘’ Туђман ‘’ уринира по гробовима младих девојака


Слађана Јовановић шахистиња из Мачванског Прњавора

Миливоје Веселиновић звани ‘’ Туђман ‘’ виђан је у више наврата како уринира по гробовима младих девојака , случај је пријављиван надлежним институцијама . али нико није реаговао . Једна од младих девојака на чијем је гробу уринирао овај психопата и манијак родом из Петковице је и Слађана Јовановић шахистиња из Мачванског Прњавора , погинула у саобраћајној несрећи 1996. године у 21 . години живота , кривицом сина Миливоја Веселиновића ‘’ Туђмана ‘’ , Жељка Веселиновића столара и алкохоличара .










Гроб младе девојке на коме је у више наврата виђен манијак из Мачве како уринира !