У ЊОЈ ВИДИ СВОЈУ НАСЛЕДНИЦУ: Ана Михајловски спремна да ПРЕДА ВОДИТЕЉСКУ ПАЛИЦУ!

22-01-2018 08:11:03 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Може и да се повуче!

Једно од омиљених ТВ лица на овим просторима дефинитивно је Ана Михајловски. Упознали смо је кроз разне формате, видели како живи на селу а прошле године водила је најгледанији такмичарски шоу програм "Ја имам таленат" на телевизији Пинк, што је њој обележило 2017. годину.Ипак, водитељка је највише посвећена одгајању своје деце, у једном од њих она види своју наследницу, али је открила и да више није опасна мама:

У једној видим. Друга је уметница стопроцентна, али иначе су сви спортисти. Моја деца нису само моја, они су своје личности пре свега и када буду порасли и напунили довољно година да одлучују сами шта желе, ја ћу им помоћи на све могуће начине. Била сам опасна док нисам добила треће дете. Онда сам треће дете толико размазила тако да више и нисам опасна мама, сада сам у фазону да раде шта год њих чини срећним, само доносите петице кући - рекла је она у данашњем издању емисије Премијера.
Ана је прошла кроз трновит пут откако је постала јавна личност и због тога се труди да своју децу заштити од светла рефлектора:
Не желим да деци радим нешто што они можда сутра неће желети, то је велико бреме бити јавна личност и они су јако мали да схвате то - каже она.
на Михајловски и Маријана Мићић заједно су живеле на селу у оквиру пројекта "Једноставан живот" а неоспорно је да су њих две сјајан тандем, те је водитељка открила да има идеју за њихову емисију и да се нада да ће се то ускоро остварити. Да ли ћемо њих две ускоро поново гледати заједно на малим екранима, видећемо.