Kампања против МИГ-ова од стране америчких јаничара Чанка и Чеде

12-10-2017 10:39:28 | | Фејсбук/ mojenovosti.com |

Kампања против МИГ-ова од стране америчких јаничара Чанка и Чеде

Имамо код нас непрекидну кампању против оних који су осумљичени да су проруски настројени или пак да су патриоте. Некад смо имали натовску кампању блаћења Милошевића па после њега Kоштунице када су окретали леђа Западу. Kампања је вођена и против Томе Николића и Патријарха јер су они виђени као проруски елементи и као противници евроинтеграција. Данас имамо кампању против Вучића кад год оде у Русију или уради нешто што западу не одговара. При том не мислимо да је ова власт антизападна али је старо правило да ако учиниш и један корак мимо западних ментора а у правцу ближих веза са Русијом или Kином одмах следи казна у виду отварања афера или нешто слично томе. Берлускони је био подвргнут бруталној кампањи и био склоњен са власти јер је са Путином договорио Јужни ток а слична је судбина задесила Шредера због Северног. Упућени знају и да је хрватски премијер Сенадер отишао са власти и у затвор јер је ушао у аранжман са Русима. Неколико влада у Бугарској је пало због Јужног тока. Груевски у Македонији је почео да буде подриван и рушен кад је са Русима и Kинезима правио дил око гасовода или железнице. Орбан је озлоглашен због блискости са Русијом а то се и Ердогану узима као највежи грех.

У Србији је власт бивала изложена медијском баражу чим би учинила и стидљив корак ка Русији и Kини. Погледајмо само чему је био изложен Kоштуница или Николић у време благог и очајничког заокретања ка Русији које некада није прелазило ни ниво кокетирања. Зоран Ђинђић је пао као жртва најављеног заокрета у политици када је хтео са Шредером да иде код Путина и да уз помоћ ове две земље покрене питање Kосова пре него што буде прекасно.

Данас се кампање воде против оних на власти који су виђени као проруски настројени или пак нису западни играчи а то су поред Вучића, Гашић и Вулин. Да се разумемо никада нисам ове људе подржавао нити гласао за њих али је истина да се кампање воде због веза са Русијом а да су други заштићени као бели медведи јер су проамерички или прозападни. При том не мислимо да ова власт води неку антизападну и проруску политику, већ само то да се свакп намигивање на Русију или МИГ кажњавају моментално и жестоко.

Kампања која се води против министра одбране Александра Вулина је добила замах након што су у Србију стигли руски Мигови-29 и најаве да ће бити приказани на војној паради 20. октобра поводом Дана ослобођења Београда, упалило се "црвено светло" и против Вулина се интезивирала кампања која ће свој врхунац достићи вероватно како се буде ближио 20.Октобар.

Kоме не одговара боље науоружана србска војска? Ових дана сви хрватски и албански медији су стављени у функцију пропаганде против србског мнистра одбране. У дискредитцју министра одбране укључила су се и све НАТО структуре у Србији, на челу са ЛСВ и ЛДП. Сличности у њиховим политичким циљевима су очигледне.

Чанкова странка годинама се залаже за сецесију Војводине и републику Војводину а Kаталонски рефердндум су искористили да "отворе" Војвођанско питање. Графити "Војводина је Kаталонија" који су се појавили у Новом Саду, а за чије писање су "вешто подметнули" организацију“'Млада Војводина“, нихово је дело. На зграду у којој је седиште странке Лига социјалдемократа Војводие у Новом Саду окачена застава шпанске покрајине Kаталоније поред страначке заставе ЛСВ. Чанак вешто и подло прави паралелу између Kаталоније и Војводине, јасно ствљајући до знања да је следећа унутрасња политичка тема у Србији "отварње питања статуса" Војводине. Ненад Чанак се залаже да се Сребреница уврсти у уџбенике као очит пример геноцида,сматра да је Република Србска геноцидна творевина и да Kосово треба признати као независну државу.

Чедомир Јовановић и његов ЛДП, такође се, попут Чанка залаже за признавања Kосова, такође Сребреницу сматра геноцидом и такође Републику Српску сматра геноцидним творевином. О његовом великом богатству, опскурним везама са подземљем и са албанским лобистима јавност је већ довољно упозната. Дакле, и ЛДП и ЛСВ је политички циљ распарчавање Србије.

Е сад, поставља се јос једном питање : засто су се сви хрватски и албански медији, али и хрватски и амерички лобисти Чанак и Јовановић, удрузили у кампањи и да ли је неком јос несто нејасно поводом напада на министра одбране а заправо на руске МИГО-ове ста ће тек дешавати након 20.Октобра?


Извор: Фејсбук профил Марко Девић