ПОЧЕЛО ЛЕТО ЉУБАВИ! Килерси нултог дана Еxит фестивала направили ХАОС, фронтмен се обратио НА СРПСКОМ!

11-07-2017 12:23:29 | | / mojenovosti.com |

Овогодишњи Еxит фестивал, који се одржава под слоганом "Лето љубави" ("Суммер оф Лове", прим. аут), отворен је синоћ нултим даном на Петроварадинској тврђави.

Мегапопуларни рок бенд из Лас Вегаса, "Тхе Киллерс", појавио се на бини тачно у 23:15х како је и најављено, уз конфете и овације које им је публика упутила.
Наступ на Мејн стејџу започели су песмом "Тхе Ман", са новог албума "Wондерфул Wондерфул", а затим се многобројној публици обратио фронтмен бенда, Брендон Флауерс.
Ми смо бенд "Тхе Киллерс" из Лас Вегаса, Невада - рекао је на почетку певач, а онда су се зачули први тактови добро познате песме "Сомебодy Толд Ме".
Затим се Брендон обратио публици још једном, мало на србском, а випе на енглеском језику.
Ћао Србија! Кажу, боље икад, него никад, а ми сигурно нећемо чекати још 14 година да поново дођемо - поручио је Брендон.
Низали су се хитови "Спацеман", "Хуман", "Смиле Лике Yоу Меан Ит", и многи други, а момци из бенда су се потрудили да посетиоцима нултог дана Еxит фестивала својим енергичним наступом приреде ноћ за памћење.
Сјајни хедлајнери потрудиће се да наредних четири дана учине овогодишњи Еxит фестивал незаборавним.
Тако вас данас, рок легенда Лијам Галагер, "Лост Фреqуенцес", електронски маг Пол Калкбренер, али и многа друга домаћа и страна имена.
Другог дана, у петак 7. јула, на челу сјајних извођача су хит група "Yеарс&Yеарс", али и два најбоља ди-џеја данашњице Соломун и Диксон, који ће у "бацк2бацк" наступу, дочекати излазак сунца на легендарној Денс Арени.
Субота традиционално важи за најпосећенији дан, а да тако и буде побринуће се р'н'б звезда Џејсон Дируло, творац бројних хитова, Робин Шулц, власник летњег хита "Оцеан Дриве", Дјук Думонт, као и "Форегин Беггарс" и Хот Синце 82.
Последњег дана фестивала, у недељу, 9. јула очекују вас наступи Роишин Марфи, химејкера Раг'н'Боне Ман, Хардвела, а сјајним наступом на Денс Арени, фестивал ће затворити техно богиња Нина Кравиц.