Путин: Започети слом западне хегемоније неповратан

30-09-2022 04:30:39 | | фото: © РИА Новости / Григорий Сысоев/ vostok.rs |


Русија се данас бори за своју историјску будућност, за праведан и слободан пут, како би диктат и деспотизам заувек остали у прошлости. При томе, свет више неће бити као пре, изјавио председник Владимир Путин, говорећи на церемонији пријема четири нове територије у састав Русије.


„Данас се боримо за праведан и слободан пут, пре свега, за себе, за Русију. За то да диктат и деспотизам заувек остану у прошлости. Уверен сам да земље и народи схватају да је политика изграђена на искључивост било кога, потискивање других култура и народа суштински злочиначка. Морамо да окренемо ову срамну страницу“, нагласио је председник.



Започети слом западне хегемоније је неповратан. Ништа више неће бити као пре, поручио је руски председник.


„Бојно поље на које нас је позвала судбина и историја је бојно поље за наш народ, за велику историјску Русију“, додао је председник.

Поштовани читаоци, на нашемTелеграм каналуможете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.


Наш Телеграм канал -https://t.me/vostokvesti