Савезничке снаге зауставиле украјинске трупе код Красног Лимана

30-09-2022 04:02:53 | | фото: © РИА Новости/ vostok.rs |


Дописници РИА Новости обишли су линију фронта код Красног Лимана, возећи се путем од Кремене до Торског, те потврдили да је насеље Торское под потпуном контролом савезничких снага.


Оружане снаге Украјине још увек нису успеле да пресеку пут за снабдевање. Редовно се гранатира, али се по њему може кретати великом брзином. Савезничке снаге премештају појачања у рејон Красног Лимана.



Према речима саговорника агенције на линији фронта, украјинска команда је поставила задатак да заузме Красни Лиман до 30. септембра како би засенила улазак нових региона у састав Руске Федерације. Захваљујући херојским напорима руских бораца, ови планови су осујећени. Браниоци су успели да зауставе Оружане снаге Украјине северно од Торског.

Поштовани читаоци, на нашемTелеграм каналуможете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.


Наш Телеграм канал -https://t.me/vostokvesti