Медведев по налогу Путина одржао састанак у Луганску са Пушилином и Пасечником

11-08-2022 08:33:29 | | фото: Телеграм / Дмитриј Медведев/ vostok.rs |


Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев посетио је Луганску Народну Републику где се састао са председницима ЛНР-а и ДНР-а.


„Данас сам посетио Луганску Народну Републику, где сам се састао са председницима ЛНР-а Леонидом Пасечником и ДНР-а Денисом Пушилином. По налогу председника Русије одржао сам састанак о приоритетним мерама за обезбеђење безбедности република. Донбаса“, написао је он на свом Телеграм каналу.

Састанку су присуствовали генерални тужилац Русије Игор Краснов, први заменик шефа председничке администрације Сергеј Киријенко, министри унутрашњих послова и грађевинарства Владимир Колоколцев и Ирек Фајзулин, директор ФСБ Александар Бортников и председник Истражног комитета Александар Бастрикин.

Током дискусије разматрана су и питања унапређења економског и друштвеног развоја ЛНР и ДНР.

„Посебна пажња посвећена је усклађивању законодавства ЛНР и ДНР са законодавством Русије, обнови инфраструктуре, поправци болница и припреми школа за почетак школске године, решавању социјалних проблема и подршци грађанима“, рекао је Медведев.


Поштовани читаоци, на нашемTелеграм каналуможете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.

Наш Телеграм канал -https://t.me/vostokvesti