Кадиров: Спреман сам да кренем у битку и дам живот за вредности које председник Путин жестоко брани

07-08-2022 08:46:26 | | фото: © РИА Новости / Алексей Никольский/ vostok.rs |


Председник Чеченије Рамзан Кадиров рекао је да руски председник Владимир Путин високо цени војне заслуге чеченских бораца током специјалне војне операције у Украјини и истакао њихов допринос ослобађању ЛНР.


Раније је прес-секретар руског лидера Дмитриј Песков саопштио о састанаку Путина и Кадирова након разговора са турским председником Тајипом Ердоганом, на којем је било речи о друштвено-економском развоју Чеченије.


„Посебан део нашег састанка био је посвећен борцима из Чеченске Републике, који су извршили наређење врховног команданта у Донбасу. Владимир Владимирович ме је замолио да им пренесем топле речи захвалности за лојалност према Отаџбину и велики ватрени поздрав. Председник је високо ценио њихове војне заслуге током СВО-а и истакао њихов допринос ослобођењу Луганске Народне Републике“, написао је Кадиров на свом Телеграм каналу.

Он је додао да је уверио Путина да је тим првог председника Чеченије "Ахмат-Хаџи Кадиров" спреман „да изврши било које његово наређење било где у свету”.

Кадиров је такође додао:

"Врховни командант, председник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин је човек који се потпуно посветио нашој великој Отаџбини. Цео његов животни пут је нераскидиво повезан са Русијом. Непријатељи се плаше, али пријатељи се бескрајно поштују. Такав треба да буде вођа – да у срцима непријатеља улива истински страх и ужас и да искрено воли свој народ и земљу.
Нема веће части за мене него да верно служим под његовим мудрим вођством. Спреман сам да кренем у битку и дам живот за вредности које он жестоко брани. Током година, непријатељи су се само множили. Они граде своје лукаве планове, покушавајући да сруше кућу нашег оца. Данас је Владимир Владимирович за њих постао непремостива препрека. Једна по једна, његове далековиде одлуке, стављају непријатеље у ћорсокак, приморавајући их да признају његову политичку супериорност.
Људи треба да знају да Владимир Владимирович није само председник државе, он је рођени лидер, политичар, стратег. Њега вреди пратити, јер се у својим пословима руководи чашћу, достојанством и интересима Отаџбине.
Поносан сам што сам његов следбеник, ученик и пешадинац, сви заједно! Поносан сам што сам део наше велике државе!", додао је Кадиров.


Поштовани читаоци, на нашемTелеграм каналуможете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.

Наш Телеграм канал -https://t.me/vostokvesti