НИС на Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду

22-05-2022 10:11:10 | | фото: © НИС/ vostok.rs |


Компанија НИС и ове године учествује на Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду где ће посетиоцима представити производе и услуге креиране посебно за пољопривреднике, као и богату понуду која је потрошачима доступна на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама. Међународни сајам пољопривреде, 89. по реду, одржава се од 21. до 27. маја на Новосадском сајму.

\"Нафтна


Учешћем на сајму, НИС подржава развој пољопривреде, а корисницима НИС агро програма нуди многобројне погодности. Између осталог, НИС и Credit Agricole банка су посебно за пољопривреднике креирали AgroBlue картицу која нуди могућност одложеног плаћања за нафтне деривате, и до шест месеци од датума куповине, за износе од 6.000 динара и више. Такође, пољопривредницима је на располагању и AgroGrandPrix картица Credit Agricole банке која пољопривредним газдинствима омогућава куповину горива на 6 или 12 рата, без камате, на свим NIS Petrol и GAZPROM малопродајним објектима.


Сви заинтересовани који још нису постали чланови НИС-овог програма за пољопривреднике, на штанду компаније ће моћи да преузму приступницу за НИС Агро картицу, AgroBlue и AgroGrandPrix картицу. Свестан значаја пољопривредних произвођача за економију Србије, НИС се континуирано труди да омогући додатне погодности за ову категорију потрошача.


На штанду НИС-а, у Мастер хали Новосадског сајма, посетиоци ће моћи да се упознају и са бенефитима у оквиру највећег домаћег програма лојалности „Са нама на путу“, који потрошачима доноси значајне уштеде приликом куповине на бензинским станицама НИС-а. Током седам дана трајања манифестацијe, сви заинтересовани посетиоци моћи ће да учествују у великој поклон акцији НИС-а, у којој сваки учесник добија поклон. Највреднија награда је три месеца бесплатног горива, односно 49.200 бонус поена на „Са нама на путу“ картици лојалности.

\"Нафтна


Такође, компанија ће у оквиру учешћа на манифестацији посетиоцима штанда представити и широку палету NISOTEC уља и мазива чијом се употребом обезбеђује уштеда горива, штити мотор од корозије и продужава радни век мотора.