НИС учествоваo у хуманитарној акцији Института за женски спорт

09-06-2021 07:54:07 | | фото: © НИС/ vostok.rs |

Предмети Марине Маљковић и амбасадорки Института продати у добротворне сврхе


Компанија НИС учествовала је у хуманитарној акцији куповине предмета које су донирале наша прослављена кошаркашица и селекторка женске кошаркашке репрезентације Марина Маљковић и амбасадорке Института за женски спорт.

Сва средства прикупљена од продаје донирана су Клиничком центру Србије, Универзитетској дечjoj клиници Тиршова, Институту за ментално здравље, Институту за здравствену заштиту мајке и детета - Одељење за испитивање и лечење болести новорођенчета и Основнoj школи „Антон Скала“.

\"Нафтна


Средства која је компанија НИС донирала усмерена су на подршку Универзитетској дечjoj клиници Тиршова и Институту за здравствену заштиту мајке и детета. У име НИС-а донацију овим здравственим установама уручила је Jелена Попара, директорка Функције за интерну ревизију и управљање ризицима. Овим је НИС постао поносни власник кимона Милице Мандић, шампионке у теквондоу и патика прослављене кошаркашице Соње Васић.


Поред личних предмета амбасадорки Института и Марине Маљковић, на аукцији су биле понуђене и слике Дајане Бутулије, такође прослављене кошаркашице, а у овој хуманитарној акцији учествовале су и компанија Mozzart, Delta Holding и Нитеа.


Свечаности предаје донација, одржаној у Галерији \'73 на Бановом брду, присуствовали су представници Владе Србије и Града Београда, градоначелници Зрењанина и Кикинде, оснивач Института за женски спорт Марина Маљковић, као и други гости и донатори.