Сексом до бољег : PornHub програм за фитнес

22-05-2016 08:15:43 | | / mojenovosti.com |

Умјесто да своје вријеме проводите у теретани, зашто једноставно не бисте вјежбали радећи нешто што спада у најомиљеније људске активности.

PornHub је креирао нови програм који за циљ има промовисање тјелесних вјежби и стварања мишића кроз јебање. Програм "BangFit" подразумијева праћење и копирање поза на приложеним видеима.

"Ми знамо да постоји једна активност за коју су људи увек мотивисани и за коју никада нико није превише заузет", рекао је Кори Прајс из PornHubа.
Играчи могу синхронизовати своје телефоне како би пратили свој прогрес у виду сагорелих калорија. Приложени видеи налазе се у три верзије – за вежбање у соло активностима, за вежбање практикују'и класичан секс и за оне који учествују у сексу у троје.
Иако све звучи помало шашаво,PornHubобећава да је "BangFit" дизајниран након дуготрајног истраживања већ постојећих начина телесних вежби кроз секс и након консултовања са стручњацима фитнеса.
Да све буде занимљивије, PornHub продаје посебне каишеве на које се могу причврстити телефони како би могли бељежити брзину и сопствене покрете.