Највећа пријетња по Црну Гору режим и вођа ДПС-а који су 1999. сврстали уз НАТО агресора и убице наше дјеце

12-06-2019 10:42:32 | | / vostok.rs |


Такозвана Стратегија је класична обмана посебно у дијелу -изазови, ризици и пријетње, гдје се каже да, опет због интеграције у НАТО, не постоје ризици по Црну Гору. Скрећем пажњу на двије конкретне пријетње по Црну Гору – најава албанских лидера о уједињењу Албаније и лажне државе Косово значи хаос у региону, спровођење пројекта тзв. Природне Албаније, која, да подсјетим, захвата знатан дио Црне Горе, оцијенио је Јован Вучуровић, посланик ДФ-а, преноси Борба.

“Друга директна пријетња по Црну Гору стигла је прије десетак дана – иницијатива Бошњачког националног вијећа које тражи да се успостави специјални статус за Санџак, који ће вршити функције државне власти. Територија те фантомске државе Санџак би према иницијативи БНВ-а, обухватала подручја општина Нови Пазар, Сјеница, Тутин, Пријепоље, Нова Варош, Прибој, Пљевља, Бијело Поље, Беране, Андријевица, Петњица, Гусиње, Плав и Рожаје.


У режиму, у ДПС-у, у сателитима- мук. Умјесто реакције, одржавају се блиски односи са овим екстремистима. Зато је највећа пријетња по Црну Гору режим и вођа ДПС-а. 1999. године су се сврстали уз агресора и убице наше дјеце, подстицали дезертерство, годинама понижавају ратничке традиције и вриједности Црне Горе, и зашто би се другачије понашали у случају евентуалних опасности на које сам упозорио. И данас би оставили Црну Гору на цједилу”, казао је он.
Очекивао је да се овдје одговори да ли су ова два конкретна случаја, о којима је причао, пријетња по територијални интегритет Црне Горе, али се опет није имало храбрости да се то питање помене.

“Ваљда да се не замјере појединим коалиционим партнерима. То је тај дукљански ДПС патриотизам – за опстанак на власти су спремни да униште и продају све – да Црну Гору оставе на милост и немилост њеним непријатељима, а да одбаце наше вјековне савезнике”, казао је он.