Овакве жене су склоније сексу за једну ноћ

02-02-2016 09:50:44 | | / mojenovosti.com |

Најновије истраживање је показало да жене са вишим образовањем и већим коефицијентом интелигенције теже улазе у везе, али зато имају више сексуалних излета.

Најновије истраживање донијело је веома занимљиве резултате.

Наиме, ради се о томе да жене са вишим образовањем и већим коефицијентом интелигенције теже улазе у везе, али зато имају више сексуалних излета.
Претпоставља се да је то зато што интелигентније жене мање робују друштвеним нормама и патријархалним начелима. С друге стране, када је ријеч о упознавању партнера за везу, њихови критеријуми умију бити изузетно високи и оне тешко пристају на компромисе.
Зато су склоне да своје потребе за страшћу и блискошћу испуњавају кратким сусретима сексуалне природе.
Резултати су добијени на основу истраживања које је обухватило хиљаду жена. Оне су анонимно рјешавале тест интелигенције и опште културе, а затим су попуњавале упитник о сексуалним навикама.
Како се једна од испитаница изјаснила ” Не желим да своје драгоцјено вријеме трошим на неког ко ми не одговара. Секс је забаван и опушта ме. Нисам њиме оптерећена. Скоро да уопште не размишљам о томе. Када се коцкице поклопе, једноставно се препустим. Ко каже да због тог задовољства морам да трпим нечије хирове или да чекам некаквог господина Правог?”