РТ: Ким Џон Ун се зауставио на паузу за цигарету на путу до самита у Ханоју

26-02-2019 12:39:09 | | Севернокорејски лидер ужива у цигарети на железничкој станиц |


Извор:Восток/РТ

Ким Џонг Ун је одлучио да путује 4.000 км оклопним возом како би дошао на мировни самит у Ханоју са Доналдом Трампом, а један храбри сниматељ успео је успео да сними врховног лидера током кратке паузе за цигарету.

Тајно снимљени видео забележио је лидера Северне Кореје како ужива у краткој паузи на платоу железничке станице Нанинг у јужној централној Кини, на путу за Ханој, на путовању које је на крају трајало више од два дана (уместо лета који би само трајао неколико часова).



Сестра лидера Северне Кореје, Ким Јо Џонг, била је при руци да обезбеди кристалну пепељару и избегла било какву евентуалну увреду тако што би се на кинеском тлу отресао пепео. Његова супруга Ри Сол Ју је такође запажена како
разговара са члановима пратње.

Ким Јо Џонг је постала вирална сензација након свог кратког, невербалног обрачуна са америчким потпредседником Мајком Пенсом на Зимским олимпијским играма у Јужној Кореји. Бивши генерал Ким Јонг Чол, још једно познато лице међу тренутном Кимовом пратњом у Кини, а који је учествов на првом самиту са Трампом у Сингапуру прошлог лета.