Одбојкашки час за најмлађе: Заједничка акција НИС-а и ОК Војводина

28-09-2018 05:01:01 | | / vostok.rs |


Одбојкашки клуб Војводина и компанија НИС организовали су у Основној школи “22. август” у Буковцу, “Шампионски час” за децу. Уз дружење и игру, основци су учили правила одбојке, а притом добили прилику да ново знање прикажу и на мини турниру. Акцији су се прикључили и тренер ОК Војводина Марко Наранчић, као и играчи Андреја Рудић, Павле Перић и Давид Рудић, који су са основцима делили своја спортска искуства и показали су “мале тајне” овог спорта.


“Шампионски час” за децу, ОК Војводина традиционално организује у основним школама широм Србије, а циљ акције је афирмација одбојке међу децом и анимирање најмлађих да се баве овим спортом. Као спонзор ОК Војводина, у складу са слоганом “Будућност на делу” и подршком дечијем спорту, компанија НИС препознала је важност ове акције. Сви учесници „Шампионског часа“ добили су медаље и дипломе, као знак захвалности за учешће и показани фер плеј.

ОК Војводина и компанија НИС и у наредном периоду наставиће да спроводе овакве акције у основним школама широм Србије, како би промовисали здрав начин живота и правилан развој најмлађих.