Плаћање на одложено уз „Са нама на путу“ картицу лојалности

08-03-2018 02:31:20 | | / vostok.rs |


Компанија НИС је у сарадњи са Сбербанком обезбедила за своје потрошаче додатну погодност коришћења платне „Са нама на путу“ картице лојалности, која омогућава плаћање на одложено до 45 дана горива и додатног асортимана на свим НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама у Србији. На овај начин НИС је наставио да унапређује „Са нама на путу“ програм лојалности.



Корисници картице лојалности могу да бирају да ли ће да плаћају на одложено или да свој рачун умање бонус поенима. Уз платну „Са нама на путу“ картицу корисници добијају и бесплатну асистенцију на путу у наредних годину дана.

Као лидер на домаћем тржишту нафтних деривата, НИС константно ради на унапређењу понуде и производа на својим бензинским станицама како би задовољио захтеве својих потрошача и оправдао њихово поверење. Увођењем додатне функционалности одложеног плаћања у оквиру највеће малопродајне мреже у Србији, НИС излази у сусрет потребама потрошача пружајући им могућност одлагања обавезе плаћања за обављену куповину до 15-ог у наредном месецу.

Поступак активације платне „Са нама на путу“ картице лојалности је једноставан и не захтева одлазак у банку, а све процедуре око одобрења новчаног кредита могуће је обавити на одређеним НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама. Више информација о платној Са нама на путу картици, као и о самом програму, доступно је на сајту www.sanamanaputu.rs или бесплатним позивом на телефон НИС-овог кол центра 08 0000 8888.