Фронтмен „Рамштајна“: Не петљајте се са Русима! Руси су нас увек „уништавали“!

30-12-2017 07:46:28 | | Тил Линдеман STAR-MEDIA/Global Look Press / Russia beyond/ |


Певач и аутор текстова легендарне немачке рок групе „Рамштајн“ Тил Линдеман, који је у младости био професионални пливач у Немачкој Демократској Републици (Источна Немачка), у интервјуу за Frankfurter Allgemeine Zeitung се присетио занимљивог случаја своје спортске каријере повезаног са Русима.

Постојала је могућност да се Линдеман такмичи на Олимпијади у Москви 1980, али су га због контаката са Западом избацили из репрезентације још на Европском првенству у Риму. Претходно се Линдеман такмичио са чувеним руским пливачем Владимиром Саљниковим, који је у Москви испливао 1500 метара за мање од 15 минута и освојио злато.

„У Москви бих имао само 17 година“, присећа се Тил Линдеман. „Саљников је у то време био краљ! Руси су тада били непобедиви. Они су тренирали у води температуре +18…+19 С. То су најтврдокорнији типови на свету. Они не осећају бол, издржљиви су, веома осећајни, у њима је пуно трагике и они имају огромно срце. Они су нас увек 'уништавали'. Не петљајте се са Русима“, закључио је Тил Линдеман.

Russia beyond


КАТЕГОРИЈЕ