Пресуда Младићу: Последњи злочин Хашког трибунала

23-11-2017 08:45:33 | | / vostok.rs |


Хашки трибунал је рудимент криминалног униполаризма САД и НАТО.

Хашки трибунал је најсрамнија криминална појава унутар УН, у читавој њиховој историји, супротна и слову и духу Повеље УН.

Хашки трибунал оправдава и наставља НАТО агресију.

Настао по диктату САД пре 24 године, трибунал покушава да заврши своје постојање неправоснажним драконским пресудама председнику Караџићу и генералу Младићу, након што је усмртио председника Милошевића, поражен истином и немоћан да га осуди.

Тобоже правоснажне пресуде Караџићу и Младићу, после распуштања трибунала, донеће такозвани Резидуални механизам.

Данашња пресуда трибунала није само подло убиство једног тешко болесног човека, и то великог војсковође и хероја, то је још један пуцањ на србски народ, Републику Српску, Србију и историјску правду.

Циљ трибунала је да кривицу за разбијање Југославије, спољну агресију, тероризам и ратне злочине, са западних сила и њихових локалних штићеника, пребаци на Србију, србски народ и његове најистакнутије вође.

Упркос свим видовима правне и политичке пристрасности, као и кршења правних норми и људских права, које је трибунал 24 године примењивао, он није успео да оствари свој циљ. Осим плаћених НВО и медија, његовој перверзији правде нико не верује.

Трибунал нема легитимност, али и легалност трибунала и његових одлука мора бити оспорена. Србија мора иницирати утемељени поднесак СБ УН којим ће бити затражено укидање свих његових пресуда и скидање имунитета са свих лица која су учествовала у њиховом доношењу. Ако западне силе спрече да Савет безбедности донесе такву одлуку, Србија и друге правдољубиве земље ће објавити да пресуде трибунала не признају.

Покрет за Србију