Поклони за потрошаче на бензинским станицама НИС-а

06-06-2017 01:33:18 | | / vostok.rs |


Компанија НИС је пету годину заредом обезбедила поклоне за кориснике NISOTEC производа у оквиру традиционалне акције „Мој ауто воли NISOTEC“ током које потрошачи имају могућност да освоје вредну награду на бензинским станицама компаније.

У оквиру акције која траје до 30. јуна, уз купљени NISOTEC производ на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама или у боље снабдевеним ауто шоповима, потрошач добија NISOTEC налепницу коју треба да залепи на свој аутомобил. Тако постаје потенцијални добитник НИС картице за гориво у вредности од 50 литара горива врхунског квалитета.

Поклон картица биће уручена возачу који први стигне на бензинску станицу најављену путем TDI радија и интернета и који на свом возилу има налепљену NISOTEC налепницу.

Детаљан механизам акције доступан је на сајту www.nisotec.rs или бесплатним позивом на телефон кол центра НИС-а 08 0000 8888.

Широка палета NISOTEC производа израђена је од најквалитетнијих сировина у сарадњи са светски познатим произвођачима адитива и базних уља. Употребом NISOTEC мaзивa омогућује се уштедa горивa, продужaвa рaдни век моторa и обезбеђује бољa зaштитa моторa од корозије. NISOTEC, бренд компаније НИС, добитник је великог шампионског пехара овогодишњег Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду за врхунски квалитет моторних и хидрауличних уља, као и седам великих златних медаља и три златне медаље за квалитет производа NISOTEC палете.